Thursday, February 01, 2007

Is Evil really Evil or is it just German!

Germany!
Han har inte många namn men ett är Germany ett annat är Doitsu (Tysklnad på japanska) och Carsten.
Han har kommit långt här i Japan och träffar flickor på de mest underliga sätt. Han introducerade det mycket underhållande "Bucket Game" där man dricker så mycket att man spyr, men det slutar inte där utan man skall även fylla en hink med "begagnad" öl. Vi försökte en gång men vi blev helt borta och ett antal bilder har redan visats från denna kväll. Han har en viss avsky mot utlänningar i Japan trots att han är en själv, kortet är taget vid ett sådant tillfälle. Blir man vän med honom så är det lugnt, men är man ovän med honom så får man möta en 195, 100+ man som inte backar tillbaka. Han skrämmer skiten ur små Japaner och gulliga flickor. Han har en osläckbar törst för Asiatiska flickor och vill gärna skapa skolor för små Tyskar i Japan. Han anser precis som jag att Hiroshima, som ni alla vet fick en stor bomb av USA i "present", har de vackraste Japanska Kvinnorna och detta gäller även när de inte har smink på sig. Vi undrar om det har något med bomben att göra och skulle gärna fråga Lund. Om det har något att göra med bomben föreslår jag att vi bombar några fält i sverige och sedan massproducerar flickor på löpande band för export till "behövande" länder och privatpersoner i och utanför EU.
Enligt Carsten så har varje Tysk en portabel gasugn samt en lösmustasch i frimärksstolek, oftast svart sådan. Konversationer med denna man handlar oftast om politik, öl och kvinnor. Jag trodde aldrig att jag skulle bli intresserad av politik pga en Tysk, men så är fallet.

Carsten:You will burn in hell for that, but first I'll burn You!

1 Comments:

Blogger macura said...

coolt me såna här "porträtt" på folk omkring dig. MER SÅNT tack!
fan ja vill också ha najs kamera o plåta i svart/vitt o blogga om d, fan va 00-tal!

kom ner till tokyo fan ja kvävs av brist på skönt partyfolk.. du kan ju ta me dig dina vapenbröder, fast tysken låter fan riktigt farlig. o jenkarn e ju ohälsa personifierad, hoppas han har sjukförsäkring.

men alla vet ju att d e här i tokyo som det händer. DET lixom, ok?? DET.

2/03/2007 5:49 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home