Wednesday, January 31, 2007

En gringo!

The Baddest Muther Fucker in town!
Detta är en av de människor som jag spenderar mina slötimmar med. Han är som ni kanske ser en av Europeiskt ursprung och av någon underlig anledning uppvuxen i en av de få länder man hatar eller älskar. Han stoltserar med en kropshydda som får Big Abe att vara Arnold, men eftersom han inte bryr sig ett skit så tar han rollen som en vit Samuel L Jackson.
Lafe är hans namn och uttalas Leif, som safe! Bor i orkandrabbade Daytona och studer till att bli rik och fortsätta få lungcancer till olika sorters cigaretter runt om i Japan och Amerika. Han gillar att under påverkan se raketuppskjutningarna några kilometer från där han bor i Florida. Han äger en Subaru sportbil med en subwoofer som gjort att han hör lika bra som Greta 89.
Har för närvarande insett att gula febern är bättre än gulsot och föstoppning. Vad han inte gillar är oordning och att inte ha cigaretter till hands, som alla rökare (tydligen) köper han endast ett paket åt gången, idiot eller inte?
Han har under ett par tillfällen blivit sparkad i skrevet två till tre gånger och trillat av sin cykel fler gånger. Blivit sjuk och senast igår haft bröstsmärtor till den grad att han vaknat upp mitt i natten och var tvungen att sova sittandes. Han avslutade allt med att ta en massa sömnpiller och däckade medans vi diskuterade politik.
För er som undrar pratar han flytande "amerikanska" och har en årsinkomst på -40 000 dollar. Singel med för er som söker efter lycka!

Lafe: Yes they deserve to die, and I hope they burn in hell!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home